Jed mode

CONTACT & SERVICE

Contact en Service
ONZE MERKWAARDEN
CONTACT & SERVICE


Jed hecht veel waarde aan een snelle levering. Daarom neemt Jed je bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling, zodat jij deze binnen 1 á 2 dagen in huis hebt. Wanneer je in het weekend bestelt, wordt je bestelling maandag in behandeling genomen.

Is je bestelde artikel toch niet naar wens? Dan kun je deze binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Besluit je het artikel te retourneren? Dan streeft Jed naar een spoedige terugbetaling van het aankoopbedrag. Nadat wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug op jouw rekening.

Jed heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Voor onze winkels en webshop selecteerden wij kwalitatief hoogwaardige artikelen van vooraanstaande merken, zoals YAYA, 10Days, Summum, LTB, Studio Anneloes en Ambika.

Jed staat voor service en persoonlijke aandacht. Wij staan graag voor je klaar wanneer je vragen hebt over de collectie, een online bestelling, of wanneer je niet geheel tevreden bent over een artikel. Aarzel dus niet contact met ons op te nemen door een mail te sturen naar sales@jedmode.nl. Wij helpen je graag verder!
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.